Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.

Over Architectenbureau Michel Muylaert

De architectuur moet het alledaagse overstijgen en moet zowel binnen als buiten blijven verrassen door zijn vormgeving, ruimtegevoel en lichtbeleving.

Tijdens de uitwerking van een project wordt er steeds naar gestreefd het gevraagde bouwprogramma van de bouwheer zo efficiënt mogelijk in te vullen en te integreren in de natuurlijke omgeving waar het gebouw wordt ingepland. Ontwerp en omgeving moeten elkaar als het ware versterken en het gebouw moet een weerspiegeling zijn van de persoonlijkheid van de opdrachtgevers.

Ons bureau heeft een partnerschip met een geselecteerd aantal binnenhuisarchitecten en tuinarchitecten die werken volgens dezelfde filosofie en waarden als ons bureau en die elk hun eigen stijlaccenten leggen in hun ontwerpen. Zo bieden wij onze klanten een optimale flexibiliteit aan, afgestemd op hun persoonlijke smaak en wensen, zonder verlies aan efficiëntie en kwaliteit.

Gedurende het gehele bouwproces kan de klant het budget volledig opvolgen en afstemmen op zijn wensen door middel van de gedetailleerde informatie die wij aan hem doorgeven.

Het bureau heeft een ruime ervaring van meer dan 25 jaar en verschillende projecten werden gepubliceerd in dagbladen, magazines, boeken en zijn getoond in verschillende Tv-programma’s.